jolin_snijders






ja_tack!



boys - så_snygga


090630

2 dagar avklarade denna veckan, 3 kvar! hoppas det går fort som bara den.
nu ska jag glo tv eller något liknande och sedan sova, så får det bli jobb imorgon igen. jag ska skaffa mig ett roligt jobb, inte gå runt på ett lager och vara lam. haha, men man ska vara glad för det man får nu!

28 arbetsdagar kvar >.<
sedan blir det dalarna, göteborg och stockholm för min del och även kanske en utlandsresa. woo! ingen aning om vart dock, eller ens om det blir någon. borde ju faktiskt spara pengar, men iaf är så grymt sugen.



kemp muhl




jag skulle inte tacka nej till den där kroppen. ja tack, får bli träning för min del och lite nyttigare mat på det också?

090629

sämst uppdatering, hemma från dalarna nu iaf och ännu en jobbdag avklarad woo :'
var även och badade idag med millan osv. trevligttrevligt! jag kommer sakna den bruden hårt när hon flyttar iväg till halmstad, jag måste åka och hälsa på så ofta jag kan!! och då kan det vara en fördel med körkort, som jag borde ta!

jag är grymt trött, så funderar på att sova snart faktsikt, tråkig brud jag är. men så är livet när man inte är van vid att jobba 7-16 varje dag. så tvn, göra sig iordning för sömn och sedan sova.

090625 - sämst

jag skulle köpt biljetten igår! nu är det slutsålt, jag suger. vad ska jag göra nu då? inte ens pepp på att åka till dalarna längre då. metaltown ist? SÄMST, jag är grymt sur just nu. gå och dö......... BLÄ..!

eller så åker jag till borlänge och shoppar upp alla mina pengar istället.

090625

lön idag, woo party! och en dag kvar på jobbet denna veckan. vill till dalarna nu tack. grymt surt att jag inte kan gå imorgon bara. just det ja, måste fixa  biljett ikväll också. nu ska jag koka pasta, kolla tv och sedan sova! tar nog med kameran till dalarna också tror jag, så kanske uppdaterar med någon häftig bild sen om jag orkar..

090624

idag är jag grymtgrymt trött. jag är nog inte van vid att jobba och inte van vid att behöva gå upp vid halv sex på morgonen. men snart är det helg, peace and love och dalarna. jag tänker sova som bara den i bilen upp och på vägen hem. gud så skönt. så nu vill jag ha fredag klockan fyra!

nu tänker jag äta mat, sedan sova..

090623 - dröm

jag har hittat min drömlägenhet i stockholm. måste bara renoveras sedan är den mums! någon som vill flytta ihop med mig och fixa till den? 4 rok, 105kvm, kostar 4 milj och en månadshyra på drygt 5 tusen. jag är så på, synd att den inte låg i london bara.




090623

majs, fick precis reda på att jag får lite i lön denna månaden också. woopoi. happy! är dock inte säker på att jag har jobbat, men tydligen så har jag ju det.

även klarat av andra dagen på jobbet nu, och längtar bara till helgen och får hoppas på att det fina vädret stannar kvar.

jag är grymt sugen på att flytta hemmifrån, då jag och mamma hittade en grymt snygg lägenhet! dock vill jag ju inte bo i nässjö, men ändå!


090622

grymt trött, godnatt. jobb imorgon vid 7 igen. vill ha fredag och dalarna nu tack!

090622 - karinwildfox







just nu

första dagen på tura avklarad, då var det bara resten av dagarna i sju veckor frammåt kvar! woo
sjukt pepp med pengar sen iaf. dock ingen lön förens den 25:e juli.

ska hitta något skönt att ta på mig, sätta mig och kolla in snygga bilder.

work

nu blir det sova till typ halv sex imorgon då jag ska upp och jobba vid sju.

godnatt..

house_of_cards

grymt trött, och imorgon börjar jag jobba vid 07.00 inte super pepp kanske inte nu när dom säger att det fina vädret är påväg. men anyway, åker till dalarna och peace and love på fredag iaf, så det ska bli grymt. hoppas bara att jag hittar någon där att umgås med! haha. det löser sig nog!

jag vill se radiohead någon gång i mitt liv! det måste jag göra. jag vet en annan sak som jag måste göra också, beställa min hultsfred biljett, ska dit med amanda det blir nog great och fett värt det också!


just_nu

ska jobbba i någon timme nu och tjäna lite pengar

ja_tack


em_

nu ska jag glo film med snygga guys som kan köra bil..! (y) godnatt.

snygg


bubbleroom




shoppa lite..

midsommar

och jag är helt opepp. mindre kul, jag måste rycka upp mig lite. nu ska jag äta något sedan vet jag inte. ikväll blir det iaf millan + hennes syster osv..!

090619

häng hos zandra idag, det var värt. inte träffat henne sedan studenten! nu blir det snart säng med elle + mew. värt! får se hur midsommar bli också, troligtvis häng med millan och hennes bf + vänner. scaryscary, jag borde varit på öland och så. men eftersom jag istället troligtvis åker på peace & love på lördagen hade jag inte råd med både och.

xoxo

lovisa_burfitt



så snyggt..!

just nu

nu drar jag iväg till zandra i  eksjö. great! :)
btw så lagade jag bästa maten idag, ibland är jag duktig. gott var det också..!

helt_fel

opepp liv verkligen....

hej deppbloggen, jag gillar dig! blää, grymt tråkig dag, grymt tråkig vecka. kommer nog även att bli världens tråkigaste sommarlov, om vi nu kan kalla det sommarlov? nu ska jag sörja, jag ska laga mat och äta mig tjock på glass. på måndag börjar jag jobba också. kul verkligen... jag har inte gjort ett skit hitills och kommer inte kunna göra något sen heller. jag borde åkt med till öland, så jag gör något någongång..!

Tuva_Nototny



hon måste bara vara världens vackraste tjej! kan bara inte sluta titta på henne, jag är nog lesbisk till viss del.

Sigrid_Ågren





jobb

på måndag börjar jag min sommar på tura, jobb från 07.00-16.00 varje dag måndag - fredag. wo och sedan säger vi hej arbetslös och söka jobb på skistar och sedan i mars dra iväg på bartenderskola i phuket. någon som är på...?


40_gb

ska nu sitta och rensa bland min musik, slänga bort sådant som jag inte lyssnar på längre. och har runt 40gb musik, så lär ta ett tag. detta känns sorgligt....
sedan måste jag fixa mig något att äta också!

fail



mitt hår blev typ rött längst upp och brunt nertill. hahaha, yeah! spexigt värre.. idag ska jag iaf göra en massa slingor, så får se hur det blir sen då. kommer säkert se ut som skit. menmen...

ja_tack



jag kan meddela att jag har klippt mig och färgat håret typ brunt, och imorghon blir det även slingor på det... förövrigt vill jag ha halsbandet!!




cat_


golf

jag var nyss ute på golfbanan med pappa och helena, woo! jag var grym.... nu ska jag glo på film, och inte vilken film som helst utan den nya fast and furious, eftersom snuten är så grymt snygg! 

_kings

idag har jag, skjutsat min bror till dh, köpt the host, lyssnat på mew, haft ont i halsen och varit almänt seg. jag har heller ingen aning om vad jag ska göra på midsommar, någon idé? eller någon som vill dela tält med mig på öland`? min mamma säger helst en kille, som är snäll. så finns det någon snäll kille som vill dela tält med mig, call me!!

klar




sött tack-kort jag har gjort woo

tack_kort


'
funderar på att använda det här som ett tack-kort till alla som kom och tänkte på mig på min student :)




just:nu

jag har blivit sämst på att uppdatera!
var i min stuga igår det var trevligt. jag har sjukt ont i halsen och nu ska jag sova. men först knarka i mig all min medicin..

peace

just:nu

jag har blivit sämst på att uppdatera!
var i min stuga igår det var trevligt. jag har sjukt ont i halsen och nu ska jag sova. men först knarka i mig all min medicin..

peace

just_nu

ska till jönköping och kolla på bio, knowing tror jag att det skulle bli. grymt hungrig är jag också! så får bli kläder, en macka och sedan vänta på rikard, hanna och krukar tror jag det är..

olga


STUDENT 09




för vi har tagit studenten
 för vi har tagit studenten
 för vi har tagit studenteeeen
 fy fan vad vi är bra!


STUDENT OCH FÖDELSEDAG! WOO

Grattis till mig!

balen_09






ignorera axlarna! haha

SÅÅ_SNYGG!






just nu

sitter jag här och gör mest ingenting, blir nog film och sedan sova, för imorgon är det bal som gäller!
kul att håret och sminket kostar mer än själva klänningen, woo party.

typ såhär vill jag nog ha håret..som kristen hade på premiären av twilight, enkelt men snyggt.


xoxo

__emma almqvist

not_so_simple_as_it_sounds



mary-kate olsen gör det om och om igen!





new_moon_trailer


Movie Trailers - Movies Blog

nu

på onsdag är det bal och på fredag tar jag studenten, det ska bli dåligt väder på båda dagarna, hoppas att dom har fel!

ska lära pappa hur min kamera fungerar också..

RSS 2.0