sleep

msn är cp! nu ska jag sova tror jag.

tröja.



jag funderar på att skaffa mig dessa två snygga tshirts ;b

tavlan


lördag

idag köpte jag mig en JÄTTE snygg svart klänning, eller nä jag fick den av mamma. :b och så har jag målat en tavla med, kanske kommer upp en bild på den sen, får se! nu ska jag typ kolla på film.

klänning



Snygg klänning från Balenciaga, jag vill ha! Dock inte jätte billig, £1,095.00. Woo, om jag vore rik så skulle den få bo i mitt rum.

projektarbete

luu, sitter här coh har ont i magen. Det ska snart sovas, för imorgon ska jag ha matte och projektarbete! Ska bli spännande, jag funderar också på att färga håret, bort med det röda och på med mörkblont tror jag.

ljud

sitter i ett ljudrum på skolan och ska spela in någonting med zandra tydligen.

projektarbete

Idag var jag och Zandra i skolan till klockan halv nio typ för att jobba med projektarbetet, det gick framåt iaf :b

Nu har jag kollat upp en resa till London för två personer iaf, 5000 kr från en onsdag till söndag. aww, jag vill åka! Någon som vill med?

London

Det är Inte okej att bli sjuk nu, vilket jag tror att jag håller på att bli. Jag har ALLTID ont i magen, osv. Blää, jag får ju inte bli sjuk nu.

Btw, så vill jag åka till London igen. Ska försöka tjata lite på mamma att vi ska åka snart, men hon skyller bara på att hon ska till typ Prag eller vad det är och att jag ska till Alanya. Men jag vill till London, för jag älskar London. Nu ska jag kolla upp vad det kan kosta att åka dit!.



Foto: Jag när mamma och jag var i London 2007. bah

seg dag.



grymt häftig bild! Idag har jag försökt göra naturkunskaps labbarna, jag fatttade typ noll av vad vi skulle göra. men aja, någon som vet vad det blir för skillnad på olja och vatten om man stoppar in dom i mikron i typ en minut? för jag har ingen aning.

Nu bara för att jag är lam, så ska jag kolla på film hela kvällen!

HEEEY

Jag har jätte ont i huuvdet och feber., men det är bara att gilla läget! Dags att gå hem från skolan snart med,och plugga! Jippi


charmig cambild & Ray-Ban



säg hej till mina nya solglasögon som jag fått av pappa :) Dock är det den gamla modellen på Ray-Bans solglasögon wayfarer men hey, dom är snygga anyway! Love, nu ska vi bara fixa dom så att de ska passa mitt lilla huvud.

sex on fire



ja tack!




ett till ja tack! om jag någonsin får pengar ska jag ta och köpa mig dessa två.

ny favorit


Kings of Leon

solglasögon



Snart är dom mina, dock gör dom mig pank IGEN! Men vad gör det egentligen?

muffins

igår köpte jag muffinsformar i silikon, så därför tänkte jag baka muffins idag. yeah! Orkar dock inte gå och handla!!

jobb

Jag har fått så grymt ont i magen ibland, igen. Det suger!

En bra sak är att jag troligtvis har fått jobb på tura, under påsk och kanske på eftermiddagar ibland. Det är toppen! Pengar hej hopp ungefär. Dock vet jag inget om sommarn än eller så, men det återstår att se :)

snygg!


jag skulle kunna göra nästan vad som helsty för att få se ut såhär eller iaf få hennes hår, jaa! nu ska jag sova.h ejdå

skor.


ja tack!

HEJ!


jag ser ut som en liten tant :D

blaa...

idag ramlade jag i trappan och har nog fått en mindre hjärnskakning, super fun verkligen. Not! Imorgon drar jag iaf till lager, och nu ska jag hitta på något. det är sol och blå himmel ute...

Dagens...

vill ha: sommar..
klädsel: jeansleggings, grå t-shirt och en svart cardigan
frisyr: plattat när jag gick hemmifrån sen blev det lite halvlockigt på vägen
låt: soft - kings of leon
måsten: plugga, rensa min garderob och fixa ett jobb
roligaste: zandra som klev på bollen på idrotten
misslyckande: att jag glömde mitt usb minne i en av skolans datorer, som jag VERKLIGEN behövde idag
saknad: pass
drog: solen,muuh
köpt: en liten choklad bit
godis: en liten choklad bit
humör: glad, men nu bara sur för usb-minnet som jag ABSOLUT INTE fick glömma.

BLÄ!


sömn

nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på musik i världens bästa säng!

Nikki Reed och Catherine Hardwicke

man måste ju bara älska kommentarer från anonyma människor. heye!

Idag har jag varit hemma och fotat, jag trodde att det skulle bli sol men blev det det? naturligtvis inte.
Jag har kollat på tre filmer och skrivit en svenska uppsats också, kollade på tretton som handlar om Nikki Reeds liv som trtton åring, hyfsat bra faktiskt! sedan kollade jag på lords of dog town som man bara måste älska och till sist kollade jag på Twilight alltså en dag full av filmer med Nikki Reed  och med Catherine Hardwicke som regissör. Toppen helt enkelt!


jag har blivit som alla andra ...

som tycker att Robert Pattinson är snygg, och jag får nog faktiskt hålla med. Plus att han har jäkligt snygg klädstil ibland. mums!


poprot

Idag var det poprot på pinnen, jag va där med millan och tog med mig min kamera för att vara duktig och fota, men det var vekligen inte min dag idag. ALLA bilder blev jätte fail. sad!

Men här kommer iaf två bilder från modevisningen.



eksjö



Var i Eksjö hos denna där som fyllde 19, det var trevligt och det bjöds på mycket god tårta :'D

siesta





Jag MÅSTE så hårt åka på siesta iår. Anti-Flag kommer dit, och jag får bara inte missa det! 700kr är ju inte så mycket. Såå, jaa!

majs

Jag fick en klocka, ett armband och ett halsband av mormor innan, Tack! :'
då var det sagt, just det ja. jag måste ju slå in Zandras lilla present, inte så mycket men det är ju faktiskt tanken som räknas, eller hur? ;D

woo

Ikväll ska jag till Eksjö för att fira Zandra. Wohoo, Partyparty! Så nu ska jag göra mig iordning lite smått sådär-.

sunny beach



Neas bild! Millan och Jag i Sunny beach 2008. Jag saknar det faktiskt, nu längtar jag bara tills vi ska till Alanya. Det ska bli så sjukt skönt. Jag ska sola och bada hela dagarna. Woo ge mig den 20 maj nu?.

PARTYPARTY!1



Jag skulle väldigt väldigt gärna vilja vara rik. Ge mig ett jobb så att jag kan köpa mig en massa prylar som jag behöver? Typ en ny väska skulle vara en bra början.

usa

Idag när jag va hos pappa för att äta mat, så satt jag och pratade lite med Håkan. Han tyckte att jag skulle boka ett flyg till San Diego, åka dit och försöka få ett jobb. Det låter som en toppen idé enligt mig, om man nu vågade. Vilket jag troligtvis inte kommer att göra. hmm!
Pepp, jag tänker flyga förstaklass för drygt 50 000 kr, woo.

nyklippt, inte för att det syns :'




stan

Nu ska jag snart ner på stan för att klippa mig, sedan ska jag till sjukhuset och sedan vidare för att sola.
Jag kollade upp en massa säsongsjobb innan, det låter sjukt pepp. Så blir nog att jag ska förska få ett jobb uppe i sälen eller åre i vinter. Eller nere i alperna det skulle vara så sjukt kul!

Ska dricka upp mitt te och sedan gå ner mot staden.

god morgon.

En ledig dag, wiie! Jag funderar på att gå ner och ta mig en chai latte och sedan dra ner på stan. Ska klippa mig och sola, sedan hem och städa hela huset. Vilken super dag!

"så länge vi båda andas"



Mjaa, nu har jag läst klart ännu en bok av Stephenie Meyer.  Funderar starkt på att gå och lägga mig faktiskt, och imorgon ska jag klippa mig, sola, städa, söka jobb, sjukhuset, plugga och gå till trafikskolan. Jätte pepp verkligen!

hultsfred



Jag saknar faktiskt Hultsfred. Och nu ska jag nog försöka att få ihop pengar till ett år till på en festival om jag inte åker till USA som au pair då, jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra efter skolan. Jag har iaf sökt en himla massa jobb, men chansen är ju inte speciellt stor att man får något. Blääe, så Usa som au pair, säsongsjobb eller försöka att få något tråkigt jobb i Nässjö?

en charmig cam bild!


lager 157.


Helena ringde nyss och sa, "Hey, jag och alice ska till lager 157 på torsdag. Vill du hänga på?" Dum fråga tycker jag, såklart att jag hänger med. Jag är i behov av en ny garderob, synd bara att jag inte har ett enda öre. Får hoppas på att mamma kan följa med :'

why not?

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, har suttit med denna sidan uppe nu i kanske 30 minuter utan att veta vad jag ska skriva om. Jag ska nog ta och duscha nu iaf!

En bild kanske?



Radio war.

Tydligen ligger jag väldigt väldigt konstigt när jag sover, på sne med armarna helt wierd! Enligt Zandra iaf. Det kan vara en av anledningarna till att jag alltid har så sjukt ont i kroppen när jag vaknar.

jönköping.



Idag var jag i Jönköping med mamma och pappa, först åkte vi runt och kollade på en massa kakel, badkar osv eftersom vi håller på att renovera alla våra toaletter och badrum. Iaf, så åkte vi till Ikea och åt frukost för att orka med en hel dag  med en massa badrumsprylar.
När vi hade åkt runt och kollat i ca 4-5h började vi tröttna så då åkte vi till något ballt ställe med en massa designerprylar och pappa hittade ett snyggt bord som vi kanske ska köpa, och det ledde till att vi ska byta alla köksluckor och kakla om i köket?. Hmm, aja sen åkte vi vidare ner på stan och jag går in på Åhlens för att köpa toffsar, och hittar då "så länge vi båda andars". Så nu sitter jag här och läser en bok som jag redan har läst, fast denna gången på svenska och lyssnar på Glasvegas.

Så nu vet ni :'


RSS 2.0