wow

Idag klockan tre betalar och får jag nycklarna till min lägenhet, kommer dock inte ha mina egna möbler förens på söndag. men ändå

nassjö

sitter i nässjö i mitt rum som är lite sådär halv-tomt alla grejer ligger i flyttkartonger!
har nämligen köpt mig en lägenhet i kalmar så på måndag drar jag till banken för att betala och förhoppningsvis redan då få flytta in så nu har jag fullt upp. Idag ska jag till sjukan, packa ner resten av mina grejer, träffa millan, dra en sväng på eksjö stadsfest. Imorgon blir det jönköping för att köpa tv och en heldag på olika fräsiga inredningsbutiker samt lite IKEA också. Och på söndag åker jag tillbaka till mitt blivande hem, Kalmar.
Kommer ladda upp lite grejer till lägenheten sen ifall nu någon skulle tycka det var kul annars tänker jag göra det ändå.

kalmar

sitter i kalmar och om elva timmar är det upprop! blir nog bra. Synd bara att min trötthet från helgen sitter kvar, och det lär ju inte bli bättre denna veckan kan jag ju inte tro.

fredag

varför var jag tvungen att träffa på dig just idag?

,,,

panikattack nej tack inte en till sådan i mitt liv! nu ska jag sova för att dra till bilskolan och sedan vidare mot världens bästa mills för en grym dag med henne. Fy vad jag kommer sakna den tjejen

barcelona

ska köpa mig en Barcelona fåtölj, måste bara ha en. så snygga! dock minus fotpallen.

måndag

om jag kommer känna såhär varje dag så vet jag inte riktigt vad jag kommer ta mig till sen. jag saknar dig verkligen, förstår inte varför men det gör jag.

roligt...

Vem: Pussade du senast? världens bästa Tänker du på? just nu tänker jag på något stort Finns alltid där för dig? mamma och pappa men sen finns det antagligen någon/några vänner också hoppas jag. Förlåter du aldrig? ingen aning Pratade du med på msn sist? pratar med Rikard nu Ringde dig sist? en kille från Kalmar Skrev det 9:e smset till dig? den 9e som skrev ett sms till mig var, millan Önskar du var med nu? någon lång för når inte upp till översta hyllan Var din första kärlek? Linus  Har du: Ett Förhållande? nix En bästa vän? en, två tre flera Bra föräldrar? antagligen de bästa ljugit för en vän? ja Blivit anmäld någon gång? nix Stulit något? godis när jag var liten Gråtit över någon av det motsatta könet? svår fråga, ja Slagit någon av det motsatta könet? ja Kysst någon av samma kön? ja Varit otrogen? nej, men varit i ett otrogenhetsdrama där jag var tredje parten om vi säger så När: Hade du riktigt roligt senast? har inte hänt så mycket spännande i veckan så måste nog säga i fredags på bongo Hade du sex senast? jajemen kommer ihåg datumet Grät du senast? för en stund sen, slog i tån i bordet Skrattade du senast? en stund sen, när jag slog i tån i bordet Var du kär senast? dagens Snusade du senast? äckligt Ska du sova idag? hade tänkt det ja Skrek du på någon senast? vet inte Mår du som bäst? när jag får som jag vill, höhö Förlorade du oskulden? 13 Vad: Har du för mobiltelefon? Iphone Har du på dig just nu? långklänning och skjorta Lyssnar du på just nu? band of horses Är din hårfärg? ful Är dina framtidsplaner? just nu, flytta till kalmar och plugga till optiker var det tänkt Tänker du på just nu? att jag saknar att inte kunna träffa dig mer Fick dig att gråta sist? memories Hatar du mest av allt? stort hat mot pedofiler Tycker du om på din kropp? allt den är så himla fräsch Får du mest komplimanger för? mina tår

zandra

satt så fint och väntade på Zandra som skulle komma med tåget tio i sju, tåget kommer, folk går av och tåget åker iväg igen. så ringer henne och då har hon missat att gå av. lyckad den tjejen är, wooo! så får träffa henne imorgon istället!!
tyckte det såg lite tomt ut utan bild, så tog en nu på mitt hår som står lite åt alla håll!

tatttto

om jag vaknar upp nästa onsdag och vågar tatuera mig så blir jag märkt för livet x2!! hoppas jag vågar. lär bli spännande. lite text plus antingen liten not eller konturerna av en svala. får se vad det blir.

-

Everyone in this town is seeing somebody else.
Everybody's tired of someone, I'm tired of who I am.
You were my greatest mistake, I fell in love with your sin!
everyone in this town is seeing somebody else.
everybody's tired of someone, I'm tired of who I am.
you were my greatest mistake, I fell in love with your sin!

gubbe


man ser lite utav den söta dockan iaf som jag kommer tro ska mörda mig imorgon. Man ser även lite utav min nya säng!

done

rummet är done, nöjd med sängen och dockan osv. Men nu ska jag bara fixa ett bra bord till spegeln och en ny spegel också. Lär ju dock tro att dockan är en människa som tänker mörda mig eller något liknande imorgon när jag är trött och ska upp. Lyckat! haha, eftersom jag även satt på honom kläder och en hatt. Just det, har inte längre någon röd soffa på mitt rum. Lite ledsamt kanske, men ska ju bara ha detta rummet i ungefär två veckor till så. Sedan kommer det stå alldeles tomt, vilket mamma tycker om så hon kan få inreda ett gästrum. wow

home

det första man får göra när mamma och pappa kommer hem från semestern är att gå ut och klippa häcken, klippa gräset osv. snälla!
nu ska jag iaf sätta upp min nya säng som mamma och pappa köpt åt mig så nu ska jag flytta massa möbler så den får plats också. undra hur detta blir, spännande.

RSS 2.0