.....

nu dog precis en liten del utav mig, jag vet inte ens hur jag orkar egentligen.

...

nu ska jag vara helt ärlig och säga att jag inte tror att jag kommer orka med allting just nu. allt kom på en gång och då menar jag verkligen allt.... vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt!

wooohooo.

jag verkar gilla att åka bil, nu ska Emelie köra henne och mig till Kalmar för att kolla lägenhet. Typ närsom är hon här!! woopiwoop.

kalmar

Imorgon vid den här tiden sitter jag och Emelie påväg mot Kalmar för att kolla på en lägenhet. Hoppas verkligen den är toppen, skulle vara skönt att veta att man har någonstans att bo.

I hate what you’re doing to me.

There’s the fucking ache of thinking that i’ll lose you, as a friend.  So what am I to do? All I can come to right now is to sit and watch this play out, and hope to God that you don’t disappear into someone else.

Please don’t disappear.

Bil

Sitter i bilen på väg hem från Göteborg, känner mig grymt säker här bak i bilen med två chaufförer i framsätet! Så jag tänker försöka sova mig frisk i magen och hoppas på att det går över tills imorgon så jag kan jobba och tjäna lite pengar. Aja, dagen har varit braa åkt några fräsiga karuseller jag aldrig gjort innan. Som typ uppswinget trodde jag skulle dö, och alla satt och skrattade åt mig för jag såg livrädd ut. Haha!

goöoteborg

jag tror att jag alltid kommer att känna något sådär speciellt för dig, att jag liksom aldrig kommer glömma. så känns det iaf just nu!
Snnnart tar vi Amandas lilla söta bil och åker till Göteborg för att bli barn på nytt ännu en gång på Liseberg. Även denna gång i regn, men nu är vi förberedda med regnställ och grejer, lär ju bli sweeet!!

goodstuff

igår var det löning, därför skulle jag vilja köpa dessa fina grejer. men just nu får jag inte köpa något annat än mat. SUCKS!!!

blohgg

bara för att man inte suttit vid datorn på några dagar så blir man bombad av blogginlägg man ska kolla igenom. men först true blood, sen duschen och hem till lina för att dricka bort lite tankar och vara allmänt gosig.

tattto

grymt sugen nu, borde göra det innan jag flyttar!!!

skååål

har inte mycket roligare liv än såhär! Snaaart kommer Amanda hit, och ikväll ska jag träffa Louise som det ser ut som nu! :)

tennnnis

sitter faktiskt och kollar på Söderling, letar även bostad i Kalmar. Jag och Emelie tänker dela på typ en 2a eller 3a. Känns grymt bra.

lördag

glasvegas också! shit, det här går inte mer. måste göra något åt saken.
idag får det bli öl om jag kommer in i förrådet. annars löser vi det på annat sätt.

nässjö

ensam i två veckor nu, sen efter det flyttar jag till Kalmar. Nu gäller det bara att hitta en lägenhet också. Just det måste tacka ja till platsen också! Så heja plugg till optiker i några år framåt. Nu ska jag göra någon nytta, städa lite kanske!

...


X

We belong together.

konstig


.

"Each relationship between two persons is absolutely unique. That is why you cannot love two people the same. It is simply is not possible. You love each person differently because of who they are and the uniqueness that they draw out of you."

antagen

Och så var man antagen till skolan i Kalmar, känns väldigt konstigt måste jag säga. Just nu vill jag bara vara kvar i Nässjö, för tt försöka reda ut allt. Nu när jag verkligen vet vad jag vill, men inte kan göra så mycket åt! Jag vill verkligen samtidigt som jag verkligen inte vill. Jag vet inte vad jag ska göra.

kaaalmar

kanske har fixat mig en lägenhet i Kalmar nu också, härligt! kanske inte världens största men ändå.
idag skulle jag bada men det gick mindre bra. så nu får jag duscha istället.

fooood

sitter och väntar på att pappa ska grilla klart, så vi kan få äta lite! Snodde recept utav amandas mamma till väldigt god pastasallad. Så slängde ihop en innan, ska bli gott eftersom jag inte fått i mig någon mat idag. Har helt enkelt för mycket att göra, har liksom inte gjort någonting idag känns det som. Fast skönt det också ibland, är lite seg i kroppen så får nog bli en hemma kväll med film och grejer ikväll för mig.
Ska även visa vad jag köpte i göteborg hade jag tänkt om jag hinner. WOHOO

Mobil

Jag är för dålig för att kasta sten! Inte ett enda inlägg när vi var i Göteborg fick jag upp. Nu ligger jag hemma i sängen i Nässjö igen efter två bra dagar i Göteborg. Liseberg x2 och shopping. Jag borde inte få shoppa dock! Måste banka in det i mitt huvud så jag fattar det snart, men går verkligen inget vidare för mig. Nu ska jag sova och så, sista lediga dagen imorgon så godnatt och hoppas jag kan sova lite imorgon!

wohoh

gillar att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig. men nu får detta duga.
snart kommer Amanda och hennes syster hit och hämtar mig. wooogoh
och det måste nog vara första gången som jag inte är klar först om vi ska åka någonstans, hahahahaaaa.

wooohooo.

jag är verkligen sämst på att packa inför småresor!
Men iaf, för en gångs skull så ska jag försöka blogga lite ifrån mobilen och vara lite seriös.
nu måste jag packa ner allt för antar att vi ska åka inom en timme eller något sådant.
det enda jag fotar med nu för tiden; Photo Booth

göteborg

dagens, owoowowow!
Imorgon åker jag till Göteborg. Så tar ledigt tre dagar, skönt. Nu ska jag packa och duscha.
Jag känner mig redo för att försvinna från Nässjö nu, även fast det bara varar i någon dag eller så.

orkar inte

mer nu, vill inte. orkar inte. verkligen inte!

fredag

värdelöst, inte sovit en enda minut inatt. jag lär dö, nu måste jag handla.

RSS 2.0