puss

säg vad du vill, men jag älskar låten, musikvideon allt!

....

satt och fixade lite med denna bilden igår. vet inte om jag blev speciellt nöjd men ajaa.
idag är det skola 9-17 gud så roligt!

oth

kollat på en säsong utav one tree hill i helgen med Amanda! Trevligttrevligt, så nu sitter jag här i lägenheten ensam för första gången på några dagar. Känns lite tomt, så nu tänkte jag sova. För att kunna gå upp i tid imorgon och kanske plugga lite innan jag ska till skolan. Så nu blir det att läsa lite och sedan sova.

dear john

sitter här med amanda och kollar på dear john, jag sover lite då och då och vaknar med massa ny energi.
hatar dock sådana dagar då allt kommer tillbaka, allt som var en stor del till att jag ville flytta ifrån Nässjö. Bläää.....

.....

gillar det här att verkligen vara död en dag då man går i skolan från 8-17 gud så kul. nu ska jag fortsätta vara död och leta upp lite kläder...

plugg

amanda, sofie och jag gillar verkligen att plugga mattte....

amanda


matte

nu drar jag till skolan för att räkna lite matte. jag har knappt rört min kamera på flera månader kanske märks på skärpan!!

lägenhet

lite bilder på min lägenhet, dock ska även "stora" rummet målas vitt bara hunnit med hallen och köket i helgen. Här kommer iaf en eller två bilder.

kaffe

lite kaffe innan skolaaan, skön dag 9.30 - 17.00 wooow. imorgon kommer mamma och pappa så ska vi måla om köket och även de andra rummen ifall vi hinner men framförallt mitt blåa fula kök!!
nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen cykla till skolan med alldeles förstora byxor samt flätor som en liten skolflicka!.

möbler

imorgon kommer mamma och pappa med mina möbler, har dock för mycket möbler så allt fick tydligen inte plats. Så mina nya köksstolar kanske får vänta en vecka till innan de kan invigas i mitt nya hem.
Kommer även att få mig en inneboende till på onsdag. Låter inte helt fel, började nämligen känna mig lite ensam idag då jag drömde lite inatt! Vilket inte var världens bästa kanske.
Nu ska jag kolla på en film, sedan sova för möblerna plus mamma och pappa kommer imorgon runt nio på morgonen så!!

media markt

att vakna från en dröm där du finns med, är inte världens bästa start på dagen direkt. Nu kommer jag inte kunna släppa det på ett tag, sämst! verkligen!
igår var vi på media markt och ikea, köpte mig en röd fin toast-maskin. :))

...

upppdaterar när jag fått lite ordning på lägenheten :))

RSS 2.0