MY SHOES


WIDE EYES

nu är det valborg och vin!

COCOS

Jag tänkte vara duktig idag ifall det blir så att jag kommer befinna mig i solen, så jag smörjde in mig i sololja. Hela jag luktar cocos, mums!

+.+


LIGHTS

mums

DAY DREAM


LIFE


WON'T DO

fin tjej

BAD GAL

vilken deppig dag det blev helt plötsligt...

INEVITABLE

miss you more than ever today.

TAKE BACK THE CITY


ZANDRA



Fint videoinlägg av bästa Zandra som befinner sig i Australien just nu och som jag saknar väldigt mycket. Läs hennes blogg här!

PEACE


idag blir det skolan för att göra dugga + labb. Härlig dag, verkligen!

ALEX'S APARTMENT

wang's apartment!!!

WHEN THE NIGHT FEELS MY SONG

lite sådär vill jag leva någongång i livet!


LOST AND FOUND

Får lite smått panik över att det finns så mycket olika program att välja emellan, så nu har jag börjat tveka på optiker. Undra hur detta kommer sluta på fredag. Undra om jag ens kommer bo kvar i Kalmar, lite spännande ändå. Nu ska jag ta en kaffe och fortsätta att fundera...

BOYS BOYS BOYS


LIVIN' THING


START ME UP

Just nu suktar jag efter de där tre små tatueringarna mer än någonsin.


I CAN'T CONTROL IT

Imorgon vid den här tiden kommer jag att befinna mig i Nässjö, troligtvis sittandes framför datorn och skriva de två senaste labbrapporterna. Så nu sa jag packa klart det sista och duscha.

IN LOVE



När jag kommer hem från Nässjö den 25e, kommer jag förhoppningsvis vara lite rikare på grejer. Typ bla grejerna på bilderna från Granit. Kommer bli good, nu letar jag bara efter en plåtbänk typ.

WIND BLOWS



jag hade till och med såhär tråkigt en dag, så det här roade mig i kanske 10 min?! men vad gör man inte för en liten paus i pluggandet.

I ADORE


NO TIME FOR DREAMS

Känns lite som att plugga är det enda jag gör ibland. Ska skriva klart den andra av fyra labbrapporter, sen ska jag dammsuga och sedan kolla på en film. Imorgon blir ännu en pluggdag då jag måste svara på en massa frågor innan tisdag då vi har obligatorisk föreläsning. Sen på tisdag åker jag till Nässjö för att plugga ännu lite mera, fast då lägger vi på körkortsteori på det med, härliga tider nu alltså!! Fast bra också, för jag har aldrig tid att spendera pengar, vilket är bra då jag bara har runt 200 kr kvar att leva på denna månaden!

IN SPIRIT GOLDEN

Verkar som att jag kommer befinna mig i Nässjö redan imorgon, eller beroende på hur jag känner imorgon. Kommer kanske inte kunna lämna min säng så längre trots allt så jag stannar i Kalmar ända till tisdag anyway, vi får se!

Nu ska jag packa ifall att, sen ska jag läsa igenom fysiken en sista gång sen blir det film. Imorgon är det tenta dags igen, härligthärligt (NOT)! Speciellt när jag nu märker att jag bara gjort ett litet litet slarvfel och blev därför inte godkänd....

YOU STILL HURT ME

Bambi, så snygg, och så vill jag ha en slapp vit t-shirt. lite som denna!

WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL

Idag är jag bara mest trött på allt. Förutom att jag fick reda på att The Strokes kommer till Fred och Kärlek, och jag kommer befinna mig i Dalarna dessa datum med Amanda!! Nu ska jag sova för börjar ett imorgon och måste hinna plugga till fysik tentan innan det. Så nu musik och sömn!

Just det jaaa, Sofie och jag såg världens läskigaste gubbe när vi cyklade hem från Amanda innan, gick typ runt med världens största/konstigaste glasögon som såg mer ut som skidglasögon + konstig luva/mössa och jackan, värsta äcklig. Så nu blir det väll ännu en mardröm inatt.

SOMEDAY



"välkommen hem till mig" - om ett år.

HALFWAY GONE



Super trött, känns bra när man ska sitta i skolan i fyra timmar för att sedan plugga fysik i några till. Lär väll vakna till någon gång under dagen iaf. Hoppas jag! Känns dock inte som så.

HURRICANE

Sitter och kollar hur man ska ta sig från Hamburg till Scheeßel med tåg då vi ska på Hurricane Festival. Kommer bli hur bra som helst, längtar redan!

THE SOUND OF SILENCE

Ledig från skolan idag vilket betyder pluggdag för min del. Mindre kul, dugga imorgon på Kemin sen tenta i Fysik på lördag. Jag ska alltid vara sådär bara en 1-3p från att bli godkänd på allting, börjar bli väldigt surt, hänt flera gånger nu.

Just det, hade en mardröm inatt också. Har bara hänt mig en gång innan, så det kanske betyder att det är något hemsk som kommer hända snart?

I CAME HERE TO GET OVER YOU


Just nu vill jag bara ha sommar lite mer än allting annat

RADIO NOWHERE



finaste flickorna, ska vi byta garderob kanske?!?!

ONLY THE YOUNG

Jag är helt död, Amanda och jag bestämde oss för att vi behövde komma ut så jag springer och möter henne sedan går vi runtrunt i Kalmar sedan skiljs vi åt och jag springer hem igen. Så nu kan man ju säga att mina ben inte varit såhär döda på ett bra tag. Tänkte att jag skulle handlat på vägen hem, men struntade i det så jag kunde ta mig en liten löptur hem.

Så nu ska jag kolla på någon film sen sova hur gott som helst för att sedan ta tag i en hel dag full av plugg imorgon!

THE GIRL AND THE ROBOT

Det här med labrapport har nog aldrig riktigt varit min grej.

Hittade en bild med lite lila hår, som jag bara måste testa på någon gång, här får ni se;

GENIUS


Alexander Wang, I love him!

LAB

Idag har jag suttit och skrivit in allt som jag vet jag ska göra, i min telefon, så nu kommer jag veta exakt vad jag ska göra och när. Hur bra som helst!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom laborationerna som vi ska göra imorgon, japp det blir min kvälls syssla. Efter det får det bli lite musik och en bra tidning som jag fick av mamma när de var här och hälsade på i helgen.

MÅNDAG


Jag delar med mig utav resterna från min frukost, havregrynsgröt + nypressad apelsinjuice. Gjord av ingen mindre än mig själv.

Tänkte även meddela att jag inte alls har någon motivation till att plugga Kemi alls idag då vädret är såhär fint, jag fryser inte ens när jag bara går i shorts och linne. Så ska tvinga mig själv att sitta med boken i några timmar lite senare.

CRAIG HORNER



Denna här ska få bli far åt mina barn, mest för att han är brunögd och hur fin som helst att kolla på. Så nu ska jag fortsätta med det.

NY



nytt linne, tack mamma! Nu tycker jag att det ska bli sommar så jag kan få ha det på mig bara!

SING

I know, I love it!

COSTA RICA

Just nu sitter jag bara och drömmer mig bort till Costa Rica och New York, tycker det kan bli sommar och sedan december snabbt som attan nu!
Ska iväg till skolan snart för en fyra timmars föreläsning, igen! Lite för långa för min smak.

RSS 2.0