++


ALICE


.

när man ser saker som man vill se fast egentligen inte...

..

jag älskar att behöva betala räkningar till en lägenhet man inte ens bor i, igen.

FOTBOLL


.....-

lyssnar på fin musik och är hur glad som helst över att det är helg. idag har jag bakat paj med kina, imorgon kanske jag ska bada för första gången ute iår, men jag ska även kolla på fotboll!

-+---++-

är lite sådär lagom sugen på att ha semester och dra till stockholms skärgård några dagar, sedan till huset i dalarna. ååh så fint det hade varit. Får helt enkelt drömma mig bort istället.

OS X LION

Precis införskaffat mig lion som alla andra, så nu är jag lite förvirrad vad gäller det mesta. Men jag gillar det än så länge, så än är det värt pengarna.

TORSDAG

Unnar mig en liten stund framför true blood, känner mig mer än mest förtjänt av detta. Sedan kanske man ska börja plugga lite, gud så skojsigt!!

Imorgon får jag fira helg med vin, det ska bli riktigt fint faktiskt.

TONI&GUY

tummen upp för toni & guy, mitt hår är back to normal efter två frisör besök och slickad katt.

RENOVERING

sitter och planerar för en renovering som jag inte ens tror kommer ske på väldigt väldigt länge. men hej vad fint det skulle bli. mormors hus i dalarna, jag drömmer mig bort...

NEW YORK

vill helst inte sitta inne under täcket med en kaffe och kolla på film, även fast det kan vara underbart det med. Jag vill till New York nu, inte i vinter, vill hänga med Alexander, dricka kaffe med honom och bara ha det bäst. Kom vinter kom..

PROBLEM

måste skaffa körkort, jag är fast, totallt fast i detta skitiga hus, hatar snickare som kommer och skräpar ner, fast iofs blir det ju fint sen men ändå. Måste ha kaffe, går kanske till Hanna och snor åt mig en kopp eller kanske Thimons. Hanna bor närmre...

.



JARED

photo; rockfoto


nu tänker jag låta som alla små fjortisar (I don't care!!) , men hur fin var inte killen på fred och kärlek egentligen?? jeansjackan liksom, to die for. måste skaffa mig en, med nitar, precis som mr leto.

MONDAY

fixa mat tills imorgon, sedan välja mellan bok och film.
det är alldeles för lite timmar på ett dygn, give me more!!

EM


LINA

efter en liten stund med lina framför kameran (se ovan) fortsatte kvällen en sväng hos anton för att sedan dricka vin hos lina med henne och amanda.

SLEEP

här vill jag sova inatt, helst med dig också. Men man kan inte få allt här i världen, vilket är mindre bra idag känns det som.

DO YOU WANNA

jag gillar det här med att ha en mamma hemma som säger åt mig att lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon, sådant saknar jag lite ibland sådär när man flyttat hemifrån.

Just det, optiker, fastighetsmäklare eller inget alls?

MILLS

Kom precis hem från fina mills som bjöd mig på mat, alltid lika bra att träffa henne. Hon får mig alltid på så bra humör, mer sådant tack!
Vi bor högst 5min ifrån varandra när jag är hos mamma och pappa men träffas nästan aldrig, vilket är mindre okej plus att hon är något av det finaste och bästa som finns.

ETTÅRSEDAN

Hittade denna bild på mig som är tagen för exakt ett år sedan. Saknar mitt glada jag, och saknar ditt riktiga du.

ORK

Jag vill ha orken till att göra något, men den finns verkligen inte.
Sover för lite, hinner verkligen inte med allt.
Alldeles för lite timmar på ett dygn.

På torsdag kommer mamma och pappa över natten för att hämta mormor, jag vill också vara ledig och få följa med till stugan några dagar, bara tänka på annat. Men jag hinner inteee......

ALICE


_


HANNA

nu ska jag handla upp alla mina pengar, sen ska jag ut och gå med Hanna för att sedan sola med Hanna, för att sedan duscha ensam.
Imorgon ska jag även till frisören, blir nog bra!

POC



NOSELAKE

Det ska vara fint, så nu ska vi sy lite.
Imorgon ska jag jobba igen, blir nog bra det med!!

HOME

är hemma från peace and love nu, har dock feber och skit.
nästa festival får bli med hotell och inte bo i tält!!!
annars så har festivalen varit underbar, finaste spelningen måste nog varit Kings of leon. Men sen har vi ju även Daniel Adams Ray, som inte ligger speciellt långt efter.
foto; Emma Svensson

RSS 2.0