PEACEANDLOVE

medans jag är ute på löprunda i Nässjö, är fina damer på väg upp till Borlänge för peace & love. Men jag kommer ju dit imorgon kväll, efter ännu en dag på jobbet.
Nu ska jag duscha, för snart kommer zandra hit. fina zandra!

__

lyssnar på gammal bra musik och funderar lite över hur livet kommer se ut efter sommarn, ang nästan allt! För jag har verkligen inte en aning.
Är alldeles ensam i det stora huset ikväll, får bli ett varmt bad och film, med larm på såklart!!!!

RASTLÖS

jag är sjukt rastlös...

.


ALLA FÅR LIGGA

Jag har konstant gjort någonting i över tre veckor, och just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i tv-rummet helt ensam och verkligen njuter av att vara själv med bra musik. Jag slipper tänka på skolan, på någonting förutom att komma upp och gå till jobbet på dagarna, men det är inte så himla ansträngande faktiskt.
Imorgon åker pappa upp till mamma i Dalarna och stannar i 4-5 veckor och jag blir ensam kvar i Nässjö med en lite halvt mörkrädd bror.

Nu ska jag läsa bok och få lite tips, "Alla får ligga". Får vi se om det är till någon hjälp sen med!

STOCKHOLM

Efter att ha kommit hem till mamma och pappa efter några dagar i underbara Stockholm, känner jag mer än någonsin att jag borde flytta dit. Så nu sitter jag på hemnet och drömmer mig bort i fina lägenheter.

REBECCA OCH FIONA

festa rebecca and fionastyle.

OCH HAN TOG STUDENTEN

killen med guldhatten även kallad Gustav, min bror tog studenten!

BROR

lillkillen ska på bal idag, men han är visst inte så liten längre.

BIRTHDAY

Jag fick två finfina samtal när jag fyllde som var lite lite bättre än de andra, ett var från Zandra i Australien som jag saknar mer än någonting annat just nu, och det andra var från Rikard och Jocke som sjöng så fint.

_

har så grymt dåligt med bilder, måste fota lite mer nu i sommar! Pappa kommer väll om sådär 30 minuter eller något, sweet.

5 JUNI

Nu är klockan lite över 24.00 och idag var det precis två år sedan jag tog studenten, fyller även 21 idag. Pappa kommer och hämtar mig om 9h ungefär, så kanske bäst att packa klart nu!
Har haft en fin dag på Öland hos kusinen i deras husvagn, volleyboll, grillat, öl, solat m.m! Träffade även Daniel, som jag dock inte kände igen, fine att det var typ bara några dagar sedan jag såg honom, men ändå! Är väll halvblind nu med.

ÖLAND

andra tentan denna helgen gjord, nu väntar jag på att min kusins man ska komma och hämta mig så ska jag hänga lite med dom på Öland, finfint!
Så nu är det bäst att jag packar lite fort, för imorgon på morgonen kommer pappa och hämtar mig.

AMANDA

hur glad blir man inte när man får ett samtal från Amanda Lundqvist, som man saknar så grymt mycket?!
Jag saknar oss två i London!

__

kul paus från plugg, yepp..

BORT

jag vill åka bort nu!! Bara ligga på en strand eller bara göra något kul äventyr som man aldrig gjort innan.

FRIDAY

Skrev tenta innan idag, imorgon väntar nästa + att jag måste städa lägenheten och packa för på söndag kommer pappa och hämtar mig. Så nu ska jag väll sätta mig och plugga lite det sista, gillar inte att behöva plugga när det är så fint väder ute. Plus att jag känner mig helt ensam i Kalmar, men det har jag nog sagt innan. Aja, söndag fyller jag 21 + att jag lämnar Kalmar antingen för två månader eller för alltid. (Förutom tentan nästa vecka då).

shiloh


så fin.

.__.

plugg, pizza, sol och en jävla massa vatten på Sofies balkong hela fm. Jag har ny baddräkt också, se bilden. Finfin!

ONSDAG

jjappp, så var man nästan själv kvar i Kalmar. Gillar inte att man ska vara sjuk och inte kunna koncentrera sig på ett skit och ibland få sådär svinont som man inte ens önskar sin värsta fiende. Bara för det har jag tenta x2 i helgen innan jag får åka till Nässjö. Just det jag fyller 21 på söndag, och det kommer firas ensam i min lägenhet tills pappa kommer och hämtar mig.

RSS 2.0