JOBBIGT

Jag lovade mig själv att lägga ner, och jag var så bra. Jag klarade det, men vad händer? Jo du bara kommer tillbaka hela tiden.
Kommer aldrig gå över om det fortsätter som det gör just nu känns det som. Jobbigt!


WORK

Gör nästan inget vettigt om dagarna numera, eller jo jag jobbar men inget mer. Så har inget roligt att berätta mer än att jag ska till Kalmar över dagen den 13 december för att hälsa på hos farbror doktor, men inte för att det är så kul egentligen.

LOVE IT

Så härligt när min inkomst precis täcker tandläkarn!! Då var det roliga slut, leva på vatten resten av månaden.


FÖRVIRRAD

Något förvirrad, har inte en anning om vart jag egentligen bor för tillfället, har en lägenhet i Kalmar, bor inneboende i Stockholm hos Nea men jobbar i Nässjö och sover hos mamma och pappa. Men en sak som jag har gemensamt på alla ställerna är iaf att jag städar på torsdagar, så nu ska jag städa.

NOSELAKE

märkte precis att jag inte bloggat på en vecka, men så är det när det inte händer något på dagarna, de ser ungefär ut såhär, gå upp vid 06.00 --> jobbet, 07.00 --> hem vid 16.00 --> fixa mat --> kolla på tv --> sova och så går det runt ungefär.
Men idag ska vi faktiskt planera våran NY och Costa Rica resa lite.


Men i Lördags blev det faktiskt Hotellet med Sarah, Totti, Daniel och Bohdana. Var faktiskt lyckat!
Fick precis reda på att Amanda kommer till Nässjö i helgen, så fredagen kommer bestå utav Sarah och Amanda.

SNYGG

Hittade den här skönheten på Urban Outfitters, så snygg! Förövrigt så kommer jag åka till Nässjö om två timmar, mindre kul, hade hellre stannat här. Men så är det ibland när man är i behov av pengar.

URBAN OUTFITTERS

superfina nagellack från UO, snart mina!


HARD

i really fucked it up this time.

HELGEN

från min phone.


INSTAGRAM

det vill verkligen inte funka


ARBETSPROVER

pillar med arbetsprover, känns lite jobbigt att appen blogg.se inte vill funka på min mobil, därför blir det lite dåligt med bilder. Ska försöka lösa detta. När jag löst det, kommer jag uppdatera med en massa fina bilder, haha!

ELIN

Märkte precis att min blogg såg väldigt väldigt tråkig ut, med bara en massa text överallt. Så här kommer en bild, på Elin.


WORK

Skulle nog göra vad som helst för att få ett jobb just nu.
Kom precis hem efter en dag av jobbsökande. I need money...

DADDY



Jag bad pappa skicka upp lite papper till mig här i Stockholm, och vad gör han, jo han gör kuvertet oöppningsbart med tejp för att det inte ska gå sönder och sätter på kanske 10 frimärken. Han ville bara vara säker på att det kom fram. Haha, pappa <3

I'M IN LOVE

För andra gången idag, ska springa bort till Urban Outfitters imorgon för att se ifall dom finns. Inte för att jag kan köpa några pga av pengarbrist samt shoppingförbud, men ändå. Bara få kolla lite på dom iaf!
Kanske råkar springa på dem i New York sen, ska ju ändå dit snart.

COSTA RICA

om två månader sitter jag på en strand i Costa Rica, kan inte mer än verkligen längta just nu!

LOVE

Kom hem och satte mig framför hemnet för att kolla läget lite, och vad hittar jag? Jo en lägenhet som jag skulle dö för, bokstavligt talat, faktiskt. Åååh, nu ska jag diska och ringa mamma så hon också kan få bli kär.

SLEEP

livet är inte bara fint utan underbart just nu. -Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och läsa, för är sjukt trött med en huvudvärk så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

_

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig, duschade, öppnade bilder på Evelina för att börja redigera, men istället för att sitta kvar gick jag ut på en promenad. Sen när jag kom tillbaka var det dags för att laga mat, och nu sitter jag här och har ont i huvudet. Så får se ifall jag får något gjort med redigeringen iaf.

PS

nu ska jag ta tag i min själv, hoppa in i duschen. Sen ska jag sätta mig och redigera klart bilder på Alice, Elin, Hugo och Evelina.
Och just det, min kusin var i Stockholm för några dagar sedan, och hon tog med min kamera, så nu kan jag fota igen, underbart!

..

Jag vill bara tacka dig för dessa två år, men från och med nu lägger jag allt bakom mig och börjar om på nytt. Du har hjälpt mig att kunna se på mig själv på ett sätt jag aldrig gjort förut, även fast du/vi gjorde det på ett sätt som egentligen är långt ifrån rätt.

Tack! Men nu går jag vidare och jag hoppas att du lämnar mig ifred.

FAIL

åkte in till city för att köpa en bok, så tänkte jag men då kan jag ju gå in på weekday och kolla lite med. Men hur slutar det? Jo, jag åker hem igen och glömmer att köpa en bok, så typiskt mig! Får se om jag orkar åka in igen om en stund! Men nu ska jag äta.

..

ska snart kila iväg till arbetsförmedlingen, ska bara bestämma mig för vilken jag ska välja :)

08

Framme, nu har jag flyttat in hos Nea. Packade upp allt för ett tag sedan, funderar på att gå ut en sväng. Skulle vara skönt.

RSS 2.0