move

Ska snart ner och äta frukost på thimons med Sarah och Lina, sedan hem och fixa klart allt. Sen ner till pappa för att luncha med honom och bror för att sedan ta mig till tåget mot Stockholm.
Är lite ledsen eftersom jag inte kommer få med mig kameran, då jag inte orkar hålla koll på en väska till. Lite tråkigt, ännu sämre är att jag inte äger en kompaktkamera som funkar okej heller. Ajja, nu ska jag packa klart!

elin


evelina


hugo

Fotade mitt kusinbarn efter jobbet igår, idag är jag arbetslös, har ont i fingrarna och betalar räkningar. Var även nyss nere på arbetsförmedlingen. Nu ska jag skriva en massa olika personliga brev, som ska användas nästa vecka när jag flyttat till storstaden och Nea. Köpte även biljett igår! I really need this!

..


LÄGENHET

Sitter och kollar på lägenheter i huvudstaden, hittade en helt underbar som jag verkligen förälskade mig i, nackdelen var bara att den låg i Göteborg, attans också!

MUMS

Fint från Katarina Nyman, i want them now!

TERRY x GAGA

En bok som jag bara måste ha är "Lady Gaga x Terry Richardson". Så 22 november kom bara kom nu.
Terry har alltså följt Gaga under ett år och tagit över 100 000 bilder, boken innehåller 360 av bilderna, bilder som att en "naken" Gaga kissar i en mugg. Boken är ju bara ett måste känns det som.

JA TACK!


.__.

you'll never be my mother's favorite, my daddy can't even look you in the eye, if I was in their shoes, I'd be doing the same thing, sayin' there goes my little girl, walkin' with that troublesome guy. 

but i don't care.

KÖRKORT

Precis kommit hem efter en heldag i Jönköping, plus skjutsat mamma m.m till någon fest, så nu ska jag bara lägga mig här och kolla på secret circle och vampire diaries. Fick mig min kavaj idag med eftersom jag klarade körkortet, yey!

UNDANTAG

HATAR att jag har shoppingförbud när jag hittade den här skönheten. Kanske kan göra ett undantag, om jag klarar allt idag och imorgon ska jag nog göra det!

.


RSS 2.0