Australien

Har visst inte skrivit något sedan vi var i Mui Ne, Vietnam. Så tänkte kanske är bäst att uppdatera något så mamma blir glad.

Efter Vietnam flög vi vidare till Malaysia och Kuala Lumpur där vi mötte upp Alexander, en kompis till min bror och hans vän Rasmus. Det enda spännande att berätta som vi gjorde där är väl att vi var en sväng vid Batu Caves och att vi åkte förstämning. (Film på det kommer upp när jag är tillbaka i Sverige).
Meningen var att vi skulle stannat i Malaysia i två veckor, men vi bokade om vårdat flyg så vi fick en vecka till på Bali istället.

Efter Malaysia åkte vi då vidare till Bali och Kuta, där vi träffade på killarna igen, vi surfade, festade, chillade och shoppade i en vecka.
Sedan bestämde sig Annelie för att komma och hänga på 2 månader så vi mötte upp henne på flygplatsen och tog oss vidare till Gili Islands. Vilket var fint, men eftersom det regnade varenda dag vi var där bestämde vi oss för att åka tillbaka till Kuta. Där vi mötte upp killarna igen och spenderade de sista dagarna innan vi skulle vidare till Australien.

Vi flög vidare till Darwin, Australien där vi spenderade två dagar. Vi åkte ut på krokodil tur där vi fick se dem mata krokodilerna samt bada i vattenfall. Annelie och jag var även på "zoo" en dag.
Vi flög sedan ner till Cairs där vi lyckades boka in oss på ett väldigt skabbigt hostel. Men vi vart glada ändå och bokade oss en väldigt dyr tur som innehöll bussbiljetter som ska ta oss ner till Sydney.
Det första som vi gjorde var att åka ut till barriär revet där vi testade på att dyka, dock klarade jag inte av tryckutjämningen så jag fick stå över men Sofie och Annelie dök.
Sedan efter det tog vi bussen ner till witsunday där vi seglade i två dagar på en båt som kallas "spank me".
Just nu väntar vi på att ta oss ner till Harvey bay där vi ska vidare till Fraiser Island och campa.

RSS 2.0