sinkher.





tired.

jag har varit trött i snart över tre veckor, och jag har ingen aning om vad det kan vara. mamma tror att jag har typ brist på järn eller något. aja.

jag har iaf klätt våran gran och fixat med lite julklappar, så nu har jag bara en kvar att fixa, en till min bror. och jag har ingen aning om vad han ska få. jag ska iaf tippsa honom om att han kan få betala min underoath biljett. så kan jag köpa något som han vill ha, det låter bra tycker jag faktiskt.

just det ja, var på ivan igår. det var trevligt, träffade på zandra som var där, och jonas! Men eftersom jag var så sjukt trött så var jag mest misspepp på det mesta, och var allmänt dum. aja, fotade iaf eddie och dom, sen orkade jag inte mer, eftersom louise kamera inte ville som mig. hoppas på högst en bra bild iaf!

konsert



jag sitter och kollar igenom gammla bilder, från olika konserter som jag varit på och fotat lite smått. så nu blev jag sjukt sugen på att dra iväg på en konsert. funderar på att köpa biljetter till Anti-Flag, Underoath och Coldplay. :)

ont.


Jag har jätte ont i naglen yes! och så är jag sick, och har precis skrivit klart min uppsats om struma som ska vara inne på torsdag. Jag funderar även på att kolla på Titanic idag, och så är jag JÄTTE trött. så imorgon ska jag sova länge.

emma


zandra, café 60 och lina.





trött.

sjukttrött tjej är jag, idag när jag kommer hem vilket jag gör om ca 5,5h. Så ska jag laga lite mat, vänta på Zandra sedan läsa min bok. för att sedan sova. Eftersom jag troligtvis kommer att jobba hela dagen imorgon, jag ska ju plåta promo bilder till The trams imorgon kväll. Idag fick jag iaf sovmorgon till tio men när jag kom hit var det ingen här, så jag tog kontakt med min handledare och han sa att jag skulle ta mig till yfo och hyra en massa blixtrar tills imorgon. Joo men visst tänkte jag, Emma åka iväg utan att veta vart hon ska ta vägen, lyckat! Men jag lyckades hitta dit på drygt 10min :D även fast jag var tvungen att ta tunnelbanan osv. stolt brud! Jag fattar inte ens varför jag skriver såhär mycket, typ ingen som läser min blogg ändå ju.

Nu sitter jag och fixar en bild åt Emma Svensson iaf. Vet inte riktigt vad jag kommer få göra mer idag faktiskt, hoppas på att få sluta tidigt idag också kanske? :D haha.




RSS 2.0