090926




090926

idag har jag varit med mamma och pappa i en av sommarstugorna och klippt gräset, själv gick jag, hunden och mamma vilse ute i skogen och gick runt i cirklar i kanske två timmar? men tillslut hittade vi hem när jag fick bestämma vart vi skulle gå, lyckat!

ikväll får det bli film och så, för imorgon ska jag till IKEA och hjälpa till att shoppa nya möbler till Alice rum och sedan ska jag tydligen på Grace will fall med rikard, lollo och jocke(?).

090923


sjukt sugen på att åka skidor, funderar på att köpa mig en skidresa någonstans. måste bara få tag på någon som vill följa med, eller om jag får med mig mamma och pappa!

090922




agyness deyn, så snygg och kläderna mums. bud på att bli lesbisk...

090921

imorgon åker mamma till stockholm, fuskigt! själv måste jag jobba och åka till sjukan, kul verkligen. nu ska jag kolla på tv och sova, godnatettt!

090919

jag vill också...


090917



woo, nu har jag städat huset! nu ska jag ta mig ett bad i vårat nya badrum/badkar. party! Jag har världens mysigaste hund också...

090917



det blev både rosa och blåa muffins igår :) dock bara typ 8st stora. men iaf! Goda också.
nu blir det städning som gäller, senare kanske någon bra film eller något.

men nu; bra musik och städning!


090916

så sjukt konstig vecka, helst skulle jag vilja få den ogjord! eller vad man ska säga?
skicka ett brev? tror inte riktigt på det, för det första så skulle jag skämts ihjäl och för det andra så vet jag inte alls vad jag skulle säga.

eftersom jag aldrig bakade igår ska jag ta och göra det nu :' hoppas att dom blir goda. huhu

090915

är det normalt att börja skaka och grejer bara för att man ser någon speciell eller bara hör dem prata?

grymt konstig dag, nu ska jag duscha sen gå ner och handla lite så att jag kan baka muffins. mums!

090913




världens snyggaste tvillingpar iaf!

090912





godmorgon...

090911

typiskt tråkig kväll.
det enda som finns i min skalle idag är en sak, som jag dock inte tänker dela med mig utav.

sämst.
jag har kommit in i en depp-period, mindre woo.
något som är sjukt pepp är att mina tabletter verkar funka och jag har börjat tappa massa grejer som jag inte vill ha kvar, party!

090910

sämst, nu tänker jag sova. hoppas på en bättre dag imorgon, det är ju fredag iaf!

090910

sämst dag verklligen... -allt blir fel,och då menar jag verkligen allt. tillochmed färgerna på mammas tavla, brudens hus blir ju konstig!!!

090910

sämst dag verklligen... -allt blir fel,och då menar jag verkligen allt. tillochmed färgerna på mammas tavla, brudens hud blir ju konstig!!!

090910

tänk att få kalla dig "min", det skulle bli så mycket enklare då. kunna säga, "jag är aldrig ensam" utan att behöva ljuga.

090909

idag är det fotbollstittande, godisätande och målning som står på schemat. låter som en trevlig eftermiddag/kväll tycker jag faktiskt.

sitter här och väntar på att mamma ska komma hem med färger så jag kan fortsätta måla på tavlan som sedan ska upp i tv-rummet.

jag har inte sovit såhär bra som jag gjort de senaste två nätterna på drygt två år? måste köpa mig en riktig säng, så att jag slipper vakna x-antal gånger varje natt för att jag har ont i ryggen/nacken. grymt bra, en hästens skulle inte sitta helt fel!

090907




min dag i mobilbilder, woo!

nu; pajtime.

090907

Rikard och mamma har fortfarande rätt, jag är sämst! Fast inte riktigt så dom har sagt, haha. Men jag måste börja hitta något som inte är omöjligt istället för att alltid hitta allt som är omöjligt. Okey, kanske inte omöjligt men verkligen inte lätt att få?!
Fast det är ju inte heller så lätt att glömma när man blir påmind varje jäkla dag också. Inte varje men nästan, flytta och börja om från början kanske? Jag både vill och inte. Shit jag skriver bara massa skit. Dags att fixa tavlan istället kanske, så att den blir klar någongång, har ju inte ens börjat på den än. haha, aja slänger väll upp en bild på den sen när den är klar iallafall.


en emma som mini..

090907

Serriöst, min blogg består ju enbart utav text. Gud så tråkigt, och jag som tänkte ha en fotoblogg grej!
TRÅKIGT½!!

090907

Grymt kallt att behöva gå utan jacka hem från jobbet i regn osv. Men så går det när man får skjuts på morgonen och inte har något eget körkort, sämst!

Nu ska jag iaf ta och måla en tavla åt mamma som hon har haft på "beställning" i x-antal månader. Får se hur detta kommer att gå. Pappa skulle köpa paj åt mig också när han gick hem, snäll!


090906

världens konstigaste men bästa dröm, bli sanning?

nyvaken, jag hatar när jag sover förlänge, som igår var jag liksom redan påväg hem från jönköping vid den här tiden?


nu; frukost sedan någon bra film och glass!! eller om jag kommer på något vettigare att hitta på, det vet man aldrig.

090906

jag missade allt det där roliga som ska hända på helgerna? bara till att jobba en vecka till och hoppas att det går fort som attan så att det blir helg igen!

nu; leta uoo något kul att kolla på och hoppas på för mycket som jag har gjort nu i x-antal veckor. det här börjar gå helt fel, mamma och rikard har helt rätt. glöm allt och försök börja om på nytt, men det funkar inte så lätt? sämst...


jag funderar på att sluta äta min medicin också, och se vad som händer. om jag kan hålla mig frisk eller om jag måste fortsätta med dom, eftersom jag inte kännt av något på sådär en 5år? min ekonomi skulle bli glad, även fast det inte är jag som har betalat dom så kommer jag ju att få göra det någon gång frammåt anyway.

nu hör jag verkligen hur det regnar ute och hur det är dags att kolla runt efter något kul att glo på. undra hur många som verkligen läser? antagligen ingen, men ajaa.

090903

blev inte så värst mycket sömn varken inatt eller nu efter jobbet. men däremot ska jag ta och städa nu och bara vara glad över att det snart är helg igen! uppdaterar även flickr för fullt ( när jag har tid ).

090902

idag blev jag visst 1100 kr fattigare men tre klädesplagg rikare. woo, jag och fillepille drog iväg till jönköping efter jobbet idag.

nu tänker jag sova, i'm dead!
jobb imorgon, sen tänker jag sova någon timme tror jag..

fick även en väldigt söt kommentar av bruden som sålde kläderna åt mig idag, det var sweet.

090901

kul med en sur mamma, bara för att hon vill att jag ska göra saker som hon aldrig gjorde. tex bli optiker och när jag säger nej, blir hon arg och sur. speciellt när det gäller allt som har med sälen/åre att göra. jag är inte ens säker på att jag vill åka? medans hon verkar hur säker som helst på att det är detta jag vill göra. kul, nej. så nu är hon sur på mig enbart för att jag tvekar.

såå, nu söker jag för hennes skull och inte för min egna!

090901



uppdaterar lite på min flickr, kolla in!! det kommer mer och mer bilder för varje dag som går...

RSS 2.0