WOOOO

15 dagar kvar!!

jag känner mig verkligen aktiv här, verkligen! Hey, twitter. något mer aktiv där iaf.

wooop

mitt liv består just nu utav lost, eftersom jag inte har någon dator för tillfället! eller ah, det kommer bestå utav lost och andra spännande serier under fyra veckors tid. Just det, lite London tid och 20årstid också!!!

london

Åååh, jag ska ta mig till älskade London snart igen och denna gången med Amanda. Har precis bokat oss flygbiljetterna. Åh 8 - 13 juni, London here we come!!!

dad

Idag fyller pappa verkligen 50, och det första jag kom att tänka på var att han verkligen har gjort allt för mig. Som när han och mamma var uppe i dalarna på semester och jag var hemma själv. Så tog jag telefonen och ringde och grät mitt i natten för att jag kände mig så himla ensam, han sitter och försöker trösta mig och säger att det bara är några veckor kvar tills dom kommer hem igen.
Efter ett tag kan jag somna och när jag vaknar på morgonen vaknar jag av att en hund ligger i min säng. Då har dom satt sig i bilen efter att vi lagt på telefonen och kört ungefär 40mil bara för att komma hem i en dag för att jag inte ska känna mig ensam längre.

Han har alltid fått mig att känna mig trygg och säker på något sätt, sovit hos mig när jag varit inlagd på sjukhus osv. Fått mig att göra saker som jag bara trodde fanns i mina drömmar, och verkligen hjälpt mig på vägen.

Jag älskar dig pappa!

pappa och jag för 20 år sedan om en månad.

50

Idag ska pappa ha sin 50års fest, kul dag verkligen. Regnar och grejer, nä nu hinner jag inte sitta här. Borde hjälpa till lite, skära upp 14kg melon kanske? Shit, roligt verkligen!

tatuering

Just det, här är texten som jag ska tatuera om jag någonsin kommer att våga och den ska sitta på överarmen vid gäddhänget, WOO!

betyder "här och nu" på latin.
sen ska jag även göra en not vid armbågen. Men som sagt, kommer nog inte komma än på ett tag då jag aldrig kommer att våga!

wwowow

nu har jag suttit och skalat 11kg potatis. jag känner mig duktig och så, nu ska jag slänga ihop ett presentkort på en resa till min bror och far. De kommer få en resa på en båt, eftersom de nästan aldrig pratar så tänkte vi att det skulle dom få.

För att det ska bli så rättvist som möjligt ska jag och mamma åka någonstans innan jag flyttar, hoppas på New York eller något sånt! Woo, inte för att jag tror det, pappa och bror vill ju också med dit. Men London kanske? Det säger jag inte nej till!


btw, kul att så många börjat läsa min otroligt roliga blogg, woo!

kalmar

om jag nu ska flytta till Kalmar efter sommarn så måste jag fixa mig en ny soffa och en säng, för säng det äger jag ingen, och min nuvarande soffa är inte speciellt skön. Plus att något måste jag ju ha kvar i rummet här hemma i Nässjö hos mamma och pappa när jag kommer på besök och så.

Fast först kan det ju vara bra med en lägenhet, så mamma och jag ska kolla på det efter helgen. ååh, hoppas det blir något fint!

elle

idag har jag städat och tvättat, så nu medan jag väntar på att ännu en maskin tvätt ska bli klar får det bli lite elle läsning.


just det, syns lite av mitt handsmycke som jag slängde ihop igår på bilden.
oj, kanske ska släppa in hunden, han står på trappen och skäller. vill nog komma in!!

dröm


ibland måste man få drömma lite, nu ska jag sova och imorgon städa, handla, tvätta och fixa lite inför lördag då pappa ska ha sin 50års fest.
bilderna kommer här ifrån.

woo

Har snart min första körlektion, kommer gå skit! Wow

evelina

Här får ni en före och en efter bild!




RSS 2.0