mew



puss på bra musik som gör min dag. har precis ätit frukost så nu ska jag göra mig iordning och dra mig mot skolan!

Idag är det valborg iaf, får se vad som händer. Kanske ut till Hult till Zandra osv.

Little drummer girl



jag skulle kunna döda för att få se ut såhär, Mary-Kate Olsen!




A Boy Brushed Red Living in Black and White


BRADLEY COOPER



älskar ögonen, precis som hos en annan. woo, i'm so dead!

DUSCH

Nu ska jag duscha och imorgon har vi fotoutställning på pinnen mellan 11 - 14 kom dit!


Godnatt.

UNDEROATH/GÖTEBORG



Jag och Millan hänger lite i Göteborg och shoppade lite innan tåget hem gick. Det var fett, vi var såhär söta!



Underoath, Sjukt bra spelning och jag hade feta platsen efter ett tag :) som sagt, stod på något stålrör. WO

GÖTEBORG

Jag är sjukt överpepp på resan till Göteborg imorgon med Millan, kommer bli så fett hoppas jag! Kolla Underoath och shoppa, toppen säger jag bara. Nu ska jag antagligen göra mig iordning för sista dagen i skolan denna veckan.

MTWTFSS



jag älskar MTWTFSS kläder, mums!

tapet



jag ska nog ta och fixa mig en fondvägg eller liknande tror jag, men kan inte riktigt bestämma mig vilken jag ska välja. Antingen någon lila, eller en med staden på, hmm! Dock är det lite segt för mamma har en av de snygga i hallen dock i svart/vitt men iaf.

tapeterna är iaf från Cole and son`s

dance to get laid


SHORTS



Dessa kommer troligtvis att bli mina till sommarn, från Lindex!

UK




Evelina är grymt charmig på översta bilden, och jag ser ut som en mupp och Lina som ett emo på understa. Men UK var grymt anyway!

RISK

Igår kom Hanna, Rikard, Coffe och Lollo hit så spelade vi risk, och jag vann! Happyface.
Efter det kom Anton förbi och Jag, Hanna, Rikard och han drog till jönköping och de köpte glass. Sedan drog vi vidare mot Eksjö till det där läbbiga stället. Sedan åkte jag och Hanna hem till mig och somnade, och nu sitter jag här helt nyvaken,

HAPPY B-DAY



min bror blir hela 17 år idag, Grattis!

lördag



me today, fuck yeah!

UNG KRAFT 2009




feta mobilbilder!!!

Drog till UK med Lina, där träffade vi bland annat Evelina, Lollo, Coffe, Jonas och Caroline som jag inte har träffat på ungefär ett år. Så var fett kul att se henne igen!

partyparty



bild på mig och nea, jag ser mest konstig ut medans nea är fett söt.

grillning hos mig för att sedan dra vidare mot hotellet, grillning med Hanna, Pea, Nea, Lollo och Emelie.

nu tänkte jag lägga mig för att orka med dagen på UK imorgon, som jag har lovat jonas! så godnatt.

kate moss


wella holland




GRYMT är ordet, GRYMT snygg! Det får en inte att må bättre av att hon är yngre än mig heller. haha fy då!

PARTYTIME

solade med hanna innan, himla skönt faktiskt! Hoppas på att jag blev lite brunare bara.

Sitter här och väntar på att hanna ska bli klar så att hon kan ta sig hit, för ikväll ska vi grilla och sedan festa kanske (?). Yes, toppen bra! Bilder kommer nog sen, om jag tar några villsäga.

fetlista

ÄRLIGHET:
Den äldsta du hånglat med?
- ..18? har hånglat med högst två (basill(?)skräck) Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - en kanske, om det räknas att man är RIKTIGT kär när man är sådär en 7år? Vad tycker du om kärlek? - den kommer när den kommer. När kramade du någon sist? - idag om man kan räkna med tyson. Saknar du någon speciell person? - jaaa, lite. Han åkte till London utan mig! Har du svårt för att bli kär? - öh.. ja. Hallo jag är jag! När kysste/hånglade du med någon sist? - ingen koll Ångrar du det? - ingen aning, eftersom jag inte kommer ihåg när det var eller vem det var. När fick du senast en komplimang? - igår, jag var duktig på att köra truck så jag gav migsjälv en komplimang. Har du hånglat med någon av samma kön? - ja, det var lite mysigt. HEe
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös?
- beror på hur man ser medvetslös, men jag tror det. Hånglat med nån riktigt ful? - som jag tycker är ful nu, ja. Hånglat med fler än 50 pers? - nej, jag är ingen slampa! :D Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - tror faktiskt inte det. Gjort något riktigt dumt? - det har nog alla! Gjort något du verkligen ångrar? - jaaa. vem har inte det? Varit nykter på nyårsafton? - jaa, jag var nykter detta nyåret som var, annars har jag varit dygnrak resten. Åkt ambulans? - faktiskt inte! men skulle vilja bara eftersom de åker så snabbt ibland! Gjort nått olagligt? - en del. typ cyklat på trotoaren. Fått din mamma att gråta? - jaa, hon är lite mesig ibland! Slagit ner någon? - nej, inte direkt. Skämts över dina föräldrar? - ja, det har nog alla gjort någon gång? Skämts över dig själv? - japp, varje dag. Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja Tar du droger? - jag knaprar på alla möjliga tabletter dagligen. Dricker du? - ja, jag tror inte man skulle överleva annars men jag dricker mest vatten Vilka kläder sover du i? - beror helt klart på temperatur, ibland scooterdräkt ibland naken. Vad hatar du verkligen? - att svettas, det är inte riktigt min grej! Varit kär? - vet inte om jag kan kalla det kär? när man är sådär en 7år? Är du ensam nu? - jaaa, eller jag sitter här med kings of leon då. Vill du gifta dig? - beror helt klart om jag hittar någon som jag vill gifta mig med! Vill du ha barn? - samma svar som förra fast byt ut gifta mig med till att skaffa barn med
SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - jag själv. Såg dig gråta? - ingen aning, jag försöker undvika tårar dom gör mig ledsen Fick dig att gråta? - att håkan rakade av sitt hår. ( dock kom det inga tårar men jag blev lite ledsen faktiskt ) Du delade en cigg med? - en cancer pinne? jag försöker undvika dom så gott det går. Du gick på bio med? - bästisen och hennes två slavar. Skällde på dig? - mamma, för att jag inte ville damsuga
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
- nej, jag försöker ju faktiskt undvika tårar eftersom de gör mig ledsen Kramat någon? - som sagt tyson om han räknas. Pussat någon? - rädd för pasiller(?) Köpt någonting? - ja, typ 7 frallor och en m&m påse för att jag tyckte synd om mig själv som jobbade! Sjungit? - jag sjunger inte så bra. Saknat någon? - nej, det gör mig ledsen. Fast jag saknar ju pappa nu, eller nej jag är mest arg på honom eftersom man åker INTE till London utan mig sådär!!!

08:39

sitter och glor musikvideos, ska äta frukost. Sen hämta min cykel och dra mig mot skolan för att prata lite med syon.

jag vill fota också. har blivit så sjukt dålig på det på sista tiden.

mary-kate



SÅ SNYGG! Jag dör lite.

east


matte c

idag är inte matte min grej, jag är trött efter jobbet och pluggar matte. det går INTE speciellt bra. Men med hjälp av amanda så går det lite lättare faktiskt. Idag var sista dagen på jobbet med, både skönt och lite ledsamt kanske, ledsamt eftersom jag inte kommer att få speciellt mycket mer pengar nu och skönt för att jag inte kommer att bli så trött nu. woo!

funderar på sängen faktiskt.

london

bajs på min pappa som åker till london nu, INTE OKEJ att åka utan mig! sadface.
och jag måste jobba, livet är hårt ibland. Blääää,

jag är avis som fasiken! Jag vill också. Men jag får nöja mig med att jag snart ska till Alanya men iaf. Jag älskar London.
Jag tänker åka dit i sommar iaf, någon som ska med?

Nu drar jag till skolan och sedan vidare till jobbet!!

jacka

lite dumt att jag glömde min jacka igår på tura faktiskt. kommer säkert frysa en massa bara för det!

torsdag




vit trasig t-shirt  gina, gråa jeanstights  vila, halsband  mammas, armband  indiska

det känns inte riktigt rätt att JAG emma almqvist lägger upp dagens skitsak, menmen.

onsdag


lång grå t-shirt  carlings, svarta jeans som jag klippt sönder  cheap monday, halsband  mammas, armband  indiska

en lite sen dagens outfit för onsdagen, haha. fett det här och fett snygg min arm blev då!


wildfox


frans

fick två tröjor av mamma när jag kom hem efter jobbet idag, sweet!

imorgon tänker jag sova länge, sen gå till skolan och efter det jobba. wohoo, partytime.
på fredag har jag matte c prov också, inte bra inte bra. borde plugga på det imorgon faktiskt!

godnatt.

Lina Scheynius





all photos by lina schenyius


tura

kom hem från jobbet för sådär en timme och 40 minutersedan, skönt! Martin fick köra mig hem snabbtsnabbt för att jag skulle kunna kolla på house. Jag hann :D

nu är jag trött efter en dag med både skola och jobb, och det kommer att komma ännu en sådan dag imorogn, men då får jag iaf sovmorgon till 10.45 eller när det är jag börjar skolan.

ska iaf gå och lägga mig och läsa nu!

btw, gillar att jag inte har några rena kläder typ.

i'm a mess







all photos by Jack Siegel

willa holand, det borde vara olagligt att vara såhär snygg!

väska



Denna kommer troligtvis att bli min den 25:e om jag får lön då, vilket jag hoppas :)

En annan grej som mamma frågade om jag vill ha är denna snygga tröjan, jag hoppas att hon köper den åt mig!



duktig

jag tänkte bli lite duktigare, yepp. Jag ska lära mig att tycka om öl, det kommer gå om jag bara låter det ta sin lilla tid. Heheee, jag har grymt grymt tråkigt och borde egentligen plugga till matteprovet på fredag men jag orkar verkligen inte, så ska gå och hämta te och dricka det sedan lägga mig tror jag faktiskt!

och jag ska göra iordning mitt rum snart!!! ;'D Det behöver inte kosta pengar, ska leta upp saker på vinden och i källarn, detta kommer att bli toppen.

snart så

36 Dagar till Alanya
50 Dagar till balen
52 Dagar till studenten

tssss

lam dag, sitter här och kollar igenom en massa bloggar och funderar på att göra om på mitt rum eftersom att det är sjukt tråkigt!
Just nu har vi varken ett helt badrum ellet ett helt kök, tog precis en sista dusch i våran gamla dusch med, numera får vi duscha i källaren tills vi gjort klart badrummet och fått en ny dusch och ett nytt badkar. Woo, vilket lär ta en månad kanske?

mat

låg nyss ute och solade, det var lite kallt och jag blev inte ett dugg brun och nu ska vi snart dra iväg till Alice och äta mat. Nu ska jag hitta något att ta på mig. Kommer nog inte gå så bra, är ibehov av lite nya kläder. Så hoppas på att få lönen snart :)



passed out in your garden





swooo

Imorgon är sista dagen innan skolan börjar igen, mindre kul.
för min del kommer det att bli skola från 8.15-15.20 sedan jobb 16.00-21.00, woo! Jag kommer somna direkt när jag kommer hem iaf, det är något som är säkert!

I helgen är det UK, det är sweet! Funderar på att dra dit faktiskt, skulle vara trevligt!

meandtyson


lose my life



skön dag med skönt väder.
Shit jag har verkligen blivit helt värdelös på att fota, jag fotar aldrig längre och jag suger verkligen på det. Blää, :(

klocka



Zandra undrade vad det var för en klocka, det var en calvin klein, ungefär likadan som den på bilden. Tror jag, jag coh mitt minne är inte vänner.

love this



olsen, alltid så snygga!

mekl


Tröja cheap monday herr, jeanstights vila, våffelhår, halsband mormors gamla, armband indiska.

man måste ju följa det man har börjat med, så en dagens igen!

idag var jag och pappa nere på stan och kollade in en klocka till mig, hittade en majssnygg som nog kommer att bli min, jag la undan den tills början på nästa vecka iaf :)

kerrang! Radio

mitt liv numera, hmm! Så sjukt bra. Synd bara att det bara funkar på pappas dator och inte på min ;s




love it



Måste bara lägga upp två bilder som Chadwick Tyler har tagit innan jag lägger mig, för jag bara älskar dom!

hotellet

idag läste jag ett inlägg som världens sötaste zandra har skrivit om mig, och försökt få mig att få lite mer läsare. För jag har ju knappt några ca 14st per dag kanske, så värdelöst! ;b haha

såå en stor PUSS på henne <3





Idag fick det bli utgång på hotellet med bla millan och nea med förfest hos millan, med några tjejer från neas och millans klass. Det var trevligt och jag fick se ut som ett troll i våfflat hår, och i min nya tröja.

Nu är jag sjukt trött så tänkte lägga mig och lyssna på musik och sedan sova, gud så skönt det ska bli!
Jag tycker inte att endel saker borde vara "förbjudet". haha, nej fy sluta nu Emma!

God natt.

nea

Foto: Jag och Nea 2006, söta!

sitter här i väntan på nea, wohoo ;b

skattskitsak

jag har haft en känsla av att jag skulle få betala tillbaka en massa i skattesaken, så idag när jag frågar pappa om jag kommer att få betala så säger han att jag är skyldig dem 8000 kr. blää på det tänkte jag och började små gråta lite sådär eftersom jag är fattig och inte har några pengar. Men så kommer mamma in och bara skrattar och säger att jag inte alls ska betala så mycket utan kommer få tillbaka 2000 kr ist. Tack för den säger jag bara ;b


Nu ska jag fixa lite med tvätten!!


sleeptime

sjukt trött! godnatt kanske.

work again

wohoo, ännu en dag med jobb. Passar bra sådär att vi börjar när solen börjar titta fram lite. baah, okej jag hoppas faktsikt på en lång dag idag, så jag kan få lite mer pengar.

wille



Det här är wille i sommar, fett sexig! Dock synd om mig eftersom killen är upptagen damn!




today i look like this



Jag ska bli precis lika häftig som resten av sveriges bloggare och lägga upp en dagens klädsel bara för att jag vill vara som alla andra coola kids. Jahaa, hur ska man skriva? okej, jag skriver vart allt är köpt. Jaa!

Tröja Bikbok, Tights något av alla random ställen där det finns att köpa, ringar mammas, armband bla indiska sen är endel mormors och endel mammas.

såå, nu känner jag mig nöjd och häftig. Nu fattas det bara en sak, läsare!! Damn, det kanske är bra att ha också. Får jobba vidare på det.

Btw, Martin kommer och hämtar mig om en timme så då blir det jobb för våran del. Så ska nog ta och byta om nu och ta mig något att äta. Jobb 16.00 - 21.00. Sen blir det helg wohoo, partyparty!

Gloria

Måste ju bara ÄLSKA min finne på hakan :( sad face!
Min bror har världens sämsta musiksmak, speciellt när han sitter och sjunger med!!!

Chadwick Tyler



Foto: Chadwick Tyler

Jag är helt förälskad i Chadwick Tyler's bilder, mums!

Mr moon

Idag hoppas jag faktiskt på att det finns saker att göra på jobbet, så att jag kan få betalt för fem timmar ist för tre. Det hade varit ganska så najs faktiskt! Eftersom jag inte är så trött idag och så :)

Och hej vad jag är sugen på att åka iväg, kan inte sluta tänka på det.

film

Hemma från något man kan kalla en film kväll hos Nea med henne, Hanna, Rikard och Krukar. Nu tänkte jag faktiskt ta och lägga mig och läsa eller något liknande för att imorgon sattsa hårt på sista arbetsdagen denna veckan. Jag är sjukt sugen på att göra något roligt i helgen :)

Fans

Fanns nästan ingenting att göra idag på jobbet, så fick sluta vid 18.00 och få betalt till 19.00, det är fett! Dock blir det ju mindre pengar än vad jag hade fått för att jobba till 21.00, men så är det!

Nu ska jag göra mig iordning, sedan iväg och träffa Hanna, Nea och deras två små vänner. Så ska leta upp något jag kan ta på mig nu.

hard work work

Kommer säkert vara JÄTTE mycket att göra idag på jobbet bara för att det inte var typ någonting igår. Mindre kul!
Men ajja, pengar är bra att ha. :) Just nu sitter och väntar på Martin som är snäll och hämtar mig varje dag, det är toppen så jag slipper gå. Lat hej och hå.

Jag älskar Kerrang! Radio, bara en massa bra musik, inte den där vanliga tråkiga musik som alltid spelas annars. MUMS! Synd bara att jag inte har radio med den kanalen på min ipod, har inte ens sveriges radio på den, haha.

Jag är som sagt överpepp på att få åka utomlands nu iaf, det är det enda jag tänker på. Synd bara att jag tillhör de där fattiga, som inte har några pengar alls, annars hade jag åkt lite då och då till en massa olika städer och häftiga länder.

Btw, idag var det exakt 13 år sedan som man hittade Kurt Cubain dead. Det snackar dom om hela tiden på radion.  Och en annan sak också när vi ändå snackar om radion, jag älskar verkligen British English så att säga, man blir helt inl ove med alla som pratar.

Shit, jag skriver bara en massa skit just nu. Jag borde verkligen sluta, nu ska jag ta en macka och vänta på Martin och sedan jobba till klockan 21.00 ikväll.

alanya



Jag har världens bästa pappa som var nere och betalade min Alanya resa igår :) woo, då var det klart. Nu ska jag bara få ihop lite pengar så att jag kan leva där nere också. men det löser vi,.

Det är någonjätte läskig snubbe som sitter utanför mitt hus i en bil och kollar in hela tiden och så fort jag går till ett annat rum följer dom efter till nästa fönster :s hmm!

iväg


Foto; Från när jag var i kenya 2005.

Shit vad jag är sugen på att åka till något fint och varmt ställe, jag ska försöka övertala mamma om att åka till något mysigt ställe när jag har slutat skolan.

Nu ska jag ta mig något att äta och drick chailatte. Btw, mitt hus är fullt av en massa snickare som springer omkring lite scary faktiskt!

workwork

blää, idag ska jag jobba. Men sjukt skönt med pengar, som kanske kommer att räcka i 3 dagar? sen är dom slut, jag är omöjlig med pengar. Måste börja fixa det,  så att jag åtminstonde har lite pengar jämt.

kate


Foto: Heidi Slimane

En dag i jönköping x2. först shoppa med nea och hanna sen hem igen, sen tillbaka och gå på bio med hanna, rikard och krukar . yeah! Gilla att jag är så bra på namn!!!
Imorgon ska jag jobba igen, mindre roligt 16.00-21.00.

bikbok




taylor momsen



sjukt snygg 15-åring, hejh¨å.

sool

yeah, bra dag tror jag faktiskt. ska duscha nu, sen får vi se vad jag ska hitta på idag, fett med sol osv iaf :b
en bra början på dagen också, med bob dylan.

jag skulle väldigt gärna vilja åka till jönköping eller något. får se om det är någon som vill hänga med, annars åker jag nog själv :)


flu

inatt sov jag i eksjö hos zandra, trevligt!
just nu gör jag mest ingenting väntar på att jag ska börja jobba typ vilket jag gör vid klockan 16.00 om 2,5h ska fixa något att äta först tror jag och sedan leta upp något att ta på mig, yes! så får det bli.

just det ja, fick ett brev idag från ett av de ställerna som jag sökt jobb på, och jag fick ett till nej. Det här suger verkligen! Får nog bli säsongsjobb eller usa för min del trots allt. Dock kommer jag ju inte lyckas att få något jobb i usa heller så :s



ska lyssna lite på bob dylan med, så jag blir lite piggare.

mary-kate



jag känner på mig att jag kommer att ha världens sämsta dag. yes, är inte alls speciellt pepp på någonting, vill bara sova.

jobb och irina lazareanu


Foto: Pierre Even Muse

fick nyss ett sms om att jag ska jobba på fredag från 16.00 men inte tills när, men pengar är alltid bra. nu ska jag nog gå ut i solen.

RSS 2.0